• Samo Najbolje

ONI KOJI NE VRUJU NI U BOGA NI U DJAVOLA

Updated: Feb 18, 2021

Zaista zive, rade i snalaze se oslanjajuci se iskljucivo na licne snage i kapacitete. To nije ustvari tako ali oni tako misle. Slobodni i nezavisni, u svom ubedjenju.

Problem nastaje onda kada padnu a sto je neminovno a niko nece da im pomogne. Onda, posto je su Bogu okrenuli ledja, naravno nastupa djavo i nudi pomoc koju oni prihvataju oberucke. Od tada postaju satanisti, svesno ili nesvesno ako su i dalje tvrdoglavi. Neki se trgnu pa postanu u vernici.

Isto se desava i u suprotnom slucaju da covek nikada ne padne vec napreduje i onda, raste pak njegov Ego koji je ako nije oplemenjen Bogom a to je automatski tako jer ateista negira Boga, jer je sam sebi dovoljan i bitan. U ovom slucaju postaje iskljucivo destruktivan jer Bog ne obitava u njemu a posto je njegov ego sve veci , on mora da bude i ispunjen necim a to je ponovo demon ili demoni koji napinju coveka u svakom pogledu i covek se pretvara svestno ili nesvesno u monstruma sto vodi direktno u propast ili samounistenje, ili u najboljem slucaju po okolinu, a najgorem po ateistu -samoubistvo (sto je cilj djavola).


-Biti ateist je biti onaj koji sa crnim naocarima za sunce ulazi u pecinu ubedjen da tamo nema niceg osim njega samoga.' a kada ga mestani upozore , ne idi tamo tamo ima mecke, on im odgovara, a imate li vi dokaza da one postoje!

-Demoni su im stavili crne naocare i rekli im da su kul i da ih ne skidaju.

23 views0 comments

Recent Posts

See All