• samonajboljemarket

ZAŠTO TREBAMO ČINITI DOBRA DELA

Matematika je sledeća:


Ovaj naš Zemaljski život je u prirodnoj ravnoteži dobra i zla !


TEORIJA


1) Kada izuzmemo Boga i Đavola i njihov uticaj delovanje na nase živote-


-Ako smo samo jednostavno samo pošteni i mi smo onda u večitoj ravnoteži i uvek nam se dešavaju dobre kao i loše stvari... U najboljem slučaju težimo ka dobrom ali se ništa specijalno ne dešava ni nama ni našoj okolini. Život nam je agonija.


Ako činimo višak dobrih dela, dobićemo i isto toliko nazad, pa smo opet na pozitivnoj nuli.


-Činiti samo dobro je nemoguće jer ne možemo ni biti ni opstati u prirodnoj ravnoteži.


-Ako činimo višak loših dela, dešavaju nam se samo loše stvari i uvek smo u problemu i srljamo u sigurnu i brzu propast.


PRAKSA


2) Kada uračunamo Boga i Djavola i njihov uticaj i delovanje na nase živote-


-Ako ne činimo višak dobrih dela (kada 'ne moramo a možemo') nikada nećemo ni imati neki veći napredak i živećemo donekle po zasluzi mada ćemo uvek biti na ivici provalije. Sve u svemu kako nam Đavo priredi a Bog da po svojoj milosti...


Ako činimo višak dobrih dela (kada 'ne moramo a možemo') dobro koje nam je preko potrebno nam se vraća po samoj prirodi ravnoteže a mi napredujemo jer nas i Bog nagradjuje i to pedesetostruko i to baš onda kada nam to treba.


Činiti samo dobro je opet nemoguće.


-Ako svesno činimo 'višak' loših dela, dešavaju nam se opet dobre stvari (ali samo po nas same na sebičnom nivou) jer se time zadužujemo kod Đavola.

Ali Đavo za razliku od Boga nagradjuje koliko on sam odluči ili ništa, kako kome... (nekima ne da ništa zauzvrat već ih samo ismeje, uništi iz razonode i zabave kada ih iskoristi) ... zato najviše dobijaju oni koji mu se svesno klanjaju i mole a to su -aktivni satanisti.


I sve ovo je samo PRIVREMENO a onda im sledi teško ludilo, bolest, agonija, kazna, muka i večna smrt i sve ono najgore iz samog pakla jer Đavo je zlo sam po sebi.


A KAKVO JE OPŠTE STANJE?


Danas je svaka država u dugovima i ceo Svet debelo zadužen kod đavola... :)
110 views0 comments

Recent Posts

See All