• samonajboljemarket

Zašto Bog ne uslišuje sve naše molitve?

Bog zna koliko je covekov ego spreman da podnese dobra koje mu je dopusteno a da se ne uzoholi.

Jer cim covekov egocentrizam pocinje da obradjuje novonastalo dobro u njegovom zivotu koji se menja na bolje, on se zbog viska dobre energije uzoholi i postane gord , onda to trenutno dobro direktno konvertuje u zlo po njega samoga.


Zato, za sve dobro sto vam se desava trebate znati da je od Boga dopusteno pa i ako ste ga zasluzili iskljucivo svojim trudom i pozrtvovanoscu.


Bog vam dopusta uvek onoliko ZLA na vas koliko mozete da podnesete ali uvek malo vise DOBRA od koliko mozete da podnesete i postignete, da nebi ste propali i uvek imali novu sansu ka spasenju (u ovom i vecnom zivotu) !


Zato Bogu uvek trebamo da se zahvaljujemo zbog njegove vecne milosti i pruzene ruke.


Nase je da ovo shvatimo , ispostujemo i iskontrolisemo samog sebe i svoje negativne, sebicne emocije koje vas uvek koce u licnom napretku ili vas vode ka samounistenju !


Rad na toj kontroli samoga sebe je zapravo pocetak rada na SMIRENJU koje vam osigurava napredak u svakom pogledu, na duze staze...


Jer zapravo je sve energija koju moramo nauciti kontrolisati ako hocemo imati neki benefit i budemo uvek u plusu. Ali da bi smo to postigli moramo se truditi biti prisutni u svakom trenutku, smireni i samosvesni koliko je to moguce .

115 views0 comments

Recent Posts

See All